0_Maqedoni.PortalPolitikëVideo deklaratë

Konferenca për inkluzionin e romëve pas përfundimit të Dekadës së romëve

Romët si pjesë e shoqërive tona gjithmonë ballafaqohen me problemin në qasjen dhe realizimin e lirive dhe të drejtave. Me këtë rast, perceptimi i tyre i përjashtimit dhe pabarazisë, ndjenja se nuk ju kushtohet vëmendje, të cilën e meritojnë, për fat të keq ende është e pranishme, edhe pse po kalon viti i tretë pas përfundimit të procesit dhjetëvjeçar për përmirësimin e gjendjes së romëve dhe integrimit të tyre në shoqëri. 

Back to top button
Close
Close