Kultura.SlajderKulturëKulturë.PortalShoqëri

Koncert Viti i Ri – fillim i ri! i Filarmonisë

Me koncertin Viti i Ri - fillim i ri! i cili do të mbahet sonte (20:00) Filarmonia përfundon sezonin e koncerteve për vitin 2020. Bëhet fjalë për koncert të pazakontë që do të ndërthurë traditën, klasiken dhe xhazin brenda një nate.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close