Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

Концерт „Скопје виа Созопол“ на Брасстет Скопје, во рамки на Меѓународниот Франкофонски Фестивал Солеј

Во Амфитеатарот, стар град Созопол, денеска во рамки на Меѓународниот Франкофонски Фестивал Солеј ќе се одржи концерт „Скопје виа Созопол“ на Брасстет Скопје, информира КИЦ на РС Македонија во Софија.

Back to top button
Close
Close