КултураКултура.Портал

Концерт „Мелем песна“ на Танец в петок на Скопско лето

Хорот и оркестарот на Танец в петок ќе одржат вокално-инструменталниот концерт со наслов „Мелем песна“ во рамките на Скопско лето.

Back to top button
Close
Close