Дописници МКДКултураКултура.Портал

Концерт „Медитерански приказни“ од Љубомир Бранѓолица

Камерниот оркестар на Битола и уметниците Татјана Петрушевска-обоа, Стојан Димов-саксофон и Марјан Милошевски-фагот, под диригентство на Владимир Димовски, синоќа одржаа концерт насловен како „Медитерански приказни“ од Љубомир Бранѓолица.

Back to top button
Close
Close