KulturëKulturë.Portal

Koncert i Imerit dhe Ilkoskit në Filarmoni

Artistët e rinj të njohur - pianisti Dino Imeri dhe violinisti Bojan Ilkoski, të cilët si duo kanë pasur koncerte të përbashkëta brenda dhe jashtë vendit në shtatë vitet e fundit, sonte në orën 20:00 do të performojnë në sallën kamertale të Filarmonisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close