0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeGjendja e rrugëveServise informueseShoqëri

Komunikacioni po zhvillohet në disa vende në rrugë të lagështa, në vendet më të larta me mbetje të borës

- Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në disa vende në rrugë të lagështa, në disa vende më të larta me mbetje të borës në rrugë pas intervenimit të NP Rrugët e Maqedonisë. Reshje të borës së dobët vërehen në Mavrovë dhe Strumicë, por për momentin nuk përfaqësojnë pengesë për zhvillimin e komunikacionit, informojnë nga LAMM.

Back to top button
Close
Close