0_Web_AktualeGjendja e rrugëveShoqëri

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë e lehtë në Mavrovë dhe Strazhl

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë të lagështa. Reshje të lehta bore ka në Mavrovë dhe në qafën malore Strazhë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close