Општински вестиСкопје

„Комунална хигиена“-Скопје почна со едукација на учениците за правилна употреба на новите садови за отпад

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ - Скопје спроведува едукација на учениците од скопските основни и средни училишта како правилно да ги употребуваат новите садови за отпад.

Back to top button
Close
Close