Lajme nga komunat

Komuna e Tetovës i promovoi pesë autobusët e rinj për transport publik

- Përmes Projektit për Përmirësimin e Shërbimeve Komunale të implementuar nga Ministria e Financave së bashku me Bankën Botërore, Komuna e Tetovës prokuroi pesë autobusë për transport publik me vlerë 720 mijë euro. Me këtë, komuna e Tetovës për herë të parë do të ketë  transportin e vet publik në qytet,  me prezantimin e tre linjave të qytetit. Në ngjarjen për dorëzimin e autobusëve morën pjesë ministri i Financave, Fatmir Besimi dhe kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close