Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Komuna e Strugës ka aplikuar për zbatimin e projektit “Një pikë e shërbimeve”

Komuna e Strugës ka aplikuar për zbatimin e projektit "Një pikë e shërbimeve", përmes së cilës qytetarët do të mund të marrin më shumë shërbime dhe informacione nga disa institucione shtetërore në një sportel.

Back to top button
Close
Close