Korrespondentë MKDLajme nga komunatPolitikëShoqëri

Komuna e Gostivarit për shkak të pandemisë është huazuar për pothuaj dy milionë euro

Të ardhurat e zvogëluara nga ekonomia lokale në arkën komunale dhe harxhimet shtesë, kanë kontribuar që borxhi i përgjithshëm të rritet në tre milionë. Me këtë vlerë, vetadministrimi lokal i Gostivarit është në vendin e gjashtë sipas huazimit. Kryetari i komunës, Arben Taravari tha se në këtë periudhë shteti nuk ka ndihmuar me asnjë denar.

Back to top button
Close
Close