Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Komuna e Gostivarit: Kthimi në regjim të rregullt për punë pas shkurtit

Administrata komunale do të duhej të fillojë pas qetësimit të plotë të pandemisë dhe më herët nga marsi. Qëndrimin e këtillë e tha sekretari i Komunës së Gostivarit pas paralajmërimit të kohëmëparshëm nga Qeveria se administrata do të kthehet në punë nga e hëna e javës së ardhshme.

Back to top button
Close
Close