Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Komuna e Gjevgjelisë dhe UNHCR-ja nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Përfaqësuesja e UNHCR-së në vendin tonë, Monika Sandri dhe kryetari i Komunës së Gjevgjelisë Sasho Pockov sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim dhe shkëmbim i cili ka të bëjë me fushat më esenciale për bashkëpunim midis komunës së Gjevgjelisë dhe UNHCR-së.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close