EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Kompletohet qeveria italiane

Me zgjedhjen e 39 nënsekretarëve, ndihmësve dhe ministrave, u kompletua qeveria e kryeministrit Mario Dragi, skruan gazeta Il fato Kotidijano”.

Back to top button
Close
Close