0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Kompanitë mund të aplikojnë gjatë gjithë marsit për ndihmën për pagat e shkurtit

Kompanitë nuk do të vonojnë me aplikimet për mbështetje financiare për paga për muajin shkurt dhe nëse vendimi ligjor votohet në dhjetë ditët e ardhshme sepse aplikimi për ndihmë kësaj radhe nuk zgjat deri më 10-in e muajit, por do të jetë gjatë gjithë muajit mars, tha sot zëvendëskryeministri, Fatmir Bytyqi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close