0_Magazinë.PortalAutomobilizëm

Kompania “Kruz” paralajmëroi automjet të ri pa timon

Kompania amerikane "Kruz" njoftoi se në bashkëpunim me pronarin e saj shumicë - korporatën "Xheneral Motors", do të kërkojë miratimin nga institucionet kompetente për prodhimin e numrit të kufizuar të automjeteve pa timon dhe pedale kontrolli.

Back to top button
Close
Close