0_Web_АктуелноСветСвет.Слајдер

Комитетот за светско наследство ја усвои Фуџоу декларацијата

Комитетот за светско наследство на УНЕСКО ја усвои Декларацијата Фуџоу, со која се апелира на зајакнување на меѓународната соработка во рамките на мултилатерализмот

Back to top button
Close
Close