BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Komisioni për vaksinim në Greqi rekomandon që Astra Zeneka të përdoret për njerëzit mbi moshën 60 vjeç

Për shkak të pamjes së përmirësuar epidemiologjike në vend dhe numrit të mjaftueshëm të vaksinave, Komisioni kombëtar për vaksinim në Greqi, rekomandon që vaksina Astra Zeneka të përdoret për njerëzit mbi 60 vjeç, në vend të mbi 30 siç ishte deri më tani, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close