0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Komisioni për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi tre muaj punon në themelim institucional

Përpjekjet dhe pritjet e Komisionit të ri për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi  janë ajo të jetë mekanizëm i fuqishëm për mbrojtje dhe përparim të barazisë dhe të drejtat e njeriut të qytetarëve, por në vend se të fokusohet  në plotësimin e mandatit të tij - punë sipas ankesave të qytetarëve për raste konkrete të diskriminimit, tre muajt e parë  i ka kaluar në themelim institucional. Komisioni nga maji  përfundimisht fillon të shpërngulet  në hapësira të reja, ndërsa ende pritet  sistematizimi që të mund të fillojë me furnizimin e pajisjes së nevojshme.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close