0_Sport,PortalFutboll

Komisioni evropian i ka përkrahur FIFA-n dhe UEFA-n në luftë kundër Superligës së paralajmëruar

Komisioni evropian u ka shprehur përkrahje të madhe FIFA-s dhe UEFA-s në luftën kundër formimit të së ashtuquajturës Superligë e re, të projektuar si garë të tipit të mbyllur të klubeve më të pasura evropiane, që do të duhet ta zëvendësojë Ligën e kampionëve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close