0_Македонија.ПорталОпштествоПолитика

Комисијата за земјоделство ги усвои предлог-законите од дневниот ред, во тек расправата по Информацијата за тутунот

Собраниската Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство на денешната седница ги усвои сите шест предлог-закони од дневниот ред.

Back to top button
Close
Close