0_Македонија.ПорталПолитика

Комисијата за прашања на изборите и именувањата одржа две седници

Собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата денеска ги одржа 13-та и 14-та седница. Членовите на оваа комисија не дискутираа за предлогот за избор на судии на Уставниот суд, иако оваа точка беше на дневен ред на 13-та седница.

Back to top button
Close
Close