0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Комисијата за европски прашања не прифати ниту еден амандман за Предлог-законот за државјанство

Членовите на собраниската Комисијата за европски прашања денеска, на вториот ден, го разгледаа Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за државјанството на Република Македонија, по скратена постапка, во второ читање.

Back to top button
Close
Close