Фотосервис

Комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот

Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот организира јавна расправа „Проблемите на повратниците од земјите на Европската Унија согласно реадмисионите договори“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close