БизнисБизнис.ПорталЕкономија

„Комерцијална банка“ прогласена за најдобра банка од страна на магазинот „Еuromoney“

„Комерцијална банка“ е добитник на наградата „Најдобра банка во Северна Македонија“ за 2021 година што ја доделува магазинот „Еuromoney“.

Back to top button
Close
Close