Фотосервис

Комеморација за жртвите од Геноцидот над Ромите

Комеморација за жртвите од Геноцидот над Ромите од Втората светска војна, по повод Европскиот ден на сеќавањето на холокаустот врз Ромите и Синтите – 2 Август

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close