0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Komandanti i Forcave Ndërkombëtare në Afganistan kumtoi se ka filluar procesi i tërheqjes

Gjenerali amerikan dhe komandanti i Forcave Ndërkombëtare në Afganistan Austin, Skot Miller deklaroi se ka filluar procesi i tërheqjes nga vendi dhe dorëzimi i bazave dhe pajisjeve të forcave ushtarake lokale.

Back to top button
Close
Close