0_Магазин.ПорталСемејство

Колку детето треба да спие во зависност од возраста?

Секој родител е пресреќен кога детето спие мирно. Меѓутоа, кога работите не одат според планот, времето за спиење може да причинува стрес за сите. Ени Симпсон, консултантка за спиење кај новороденчињата, објаснува колку детето треба да спие.

Back to top button
Close
Close