ЕвропаСвет.Слајдер

Коглер: Задолжителната вакцинација во здравството би била корисна

Австрискиот вицеканцелар Вернер Коглер оцени дека би била корисна задолжителна вакцинација против Ковид-19 за лицата кои извршуваат одредени работи

Back to top button
Close
Close