Partitë politike

Koalicioni Aleanca dhe Alternativa: Pengimi i protestës së djeshme nga ana e policisë është antikushtetues, por edhe antiligjor

Shkup, 27 shkurt 2021

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close