0_Македонија.ПорталГраѓански сектор

Коалиција за клима: Нема амбициозни климатски политики без учество на јавноста

Коалицијата за клима каде членуваат повеќе од 50 организации денеска преку соопштение искажа длабока разочараност што и покрај, како што велат, сите наши заложби и професионално надградување на знаењата во областа климатски промени и отвореност за соработка и поддршка, сè уште наидуваме на игнорирање на граѓаните и граѓанските организации од страна на институциите.

Back to top button
Close
Close