0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Knaus: Atë që e pamë nga Bullgaria është për të ardhur keq dhe nuk është as në interesin e saj kombëtar

Ajo që kemi parë nga Bullgaria është për të ardhur keq dhe nuk është në interesin kombëtar të Bullgarisë, thotë Geralld Knaus, autor i idesë së anëtarësimit të Ballkanit Perëndimor në Zonën Ekonomike Evropiane kur u pyet se si i shikon kërkesat e Bullgarisë dhe nëse ndryshimi është i mundur.

Back to top button
Close
Close