Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Klinika spitalore Tetovë: Ankesa rreth hospitalizimit, infektologu vendos se kush mbetet për shërim

Në lidhje me ankesat e shpeshtuara të qytetarëve  se nuk janë pranuar  për shërim në repartin infektiv me simptoma të Kovid-19, nga Klinika spitalore e Tetovës thonë se për shkak të kompleksitetit të sëmundjes dhe gjendjes  specialisti i sëmundjeve infektive duhet të vendosë se kush mbetet  në shërim spitalor. Deri sot në mesditë  në Klinikën spitalore ka 47 të hospitalizuar, ndërsa para dy jave kishte 51.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close