0_Магазин.ПорталСцена

Кит Харингтон проговори за својата борба со алкохолизмот и депресијата

Понекогаш, тој се сметал себеси за ужасна личност и размислувал да си го одземе животот. Никој не знаел за неговата зависност од алкохол.

Back to top button
Close
Close