0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталОпштество

Кинотеката ќе промовира ДВД-издание по повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство

По повод Светскиот ден на аудиовизуелното наследство, кој годинава се одбележува под мотото „Вашиот прозорец кон светот“, Кинотеката соопшти дека денеска ќе ги отвори своите работни простории и депоа за студентите, ученициите, колегите од сродните институции и секторот за заштита на културно наследство, како и за љубопитните граѓани.

Back to top button
Close
Close