0_Maqedoni.PortalKulturëKulturë.PortalShoqëri

Kinoteka do të promovojë një DVD-edicion me rastin e Ditës Botërore të Trashëgimisë Audiovizuale

Me rastin e Ditës Botërore të Trashëgimisë Audiovizuale, e cila këtë vit shënohet nën moton "Dritarja juaj drejt botës", Kinoteka kumtoi se sot do t'i hapë zyrat dhe depot e saj për studentë, kolegë, kolegë nga institucionet përkatëse dhe sektori për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, si dhe për qytetarët kuriozë.

Back to top button
Close
Close