Видео изјаваКултураКултура.ПорталКултура.СлајдерОпштество

Кино под отворено небо во три града низ државата по повод 20-тиот јубилеј на филмскиот фестивал „Cinedays“

По повод 20-тиот јубилеј на филмскиот фестивал „ Cinedays“ и во пресрет на летните кино активности на Младинскиот културен центар, љубителите на филмот ќе имаат можност да уживаат во неколку европски и македонски филмови под отворено небо во три града низ државава. Имено, во перидот од 25 јуни до 10 јули патувачкото кино ќе отпатува во Крива Паланка, Струмица и Струга.

Back to top button
Close
Close