0_Magazinë.PortalBotëBotë.PortalShkencë dhe teknologjiSvet.Slajder

Kina punon në teknologjinë 6G

- Kina filloi hulumtim  rreth internetit në celular nga gjenerata e G-6. Njëherit Ministria kineze për shkencë dhe teknologji mbrëmë kumtoi se  është themeluar edhe grup i punës që do të punojë në teknologjinë e re.

Back to top button
Close
Close