0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Kina e sheh Ballkanin si një derë drejt Evropës, por skepticizmi në rritje e mbyll atë

Disa ditë para takimit të nivelit të lartë midis presidentit kinez Si Xhinping dhe 17 vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore, në fillim të këtij muaji, gati 90 investitorë kinezë u mblodhën në një sallë të madhe të një hoteli në Pekin për të dëgjuar thirrjen e presidentit të Malit të Zi, Millo Gjukanoviq.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close