BotëBotë.Portal

Kina dhe Japonia punojnë në përforcimin e lidhjeve ekonomike

- Ministrat e Punëve të Jashtme të Japonisë dhe të Kinës sot u pajtuan të punojnë bashkë në luftën kundër virusit korona dhe për rimëkëmbje të ekonomive të goditura nga pandemia, njëkohësisht duke kërkuar zgjidhje për tensionet të cilat po ndodhin rreth ishujve kontestues në Detin e Kinës Lindore.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close