BotëBotë.Portal

Kim Xhong Un ka mbikëqyrur lansimin e raketës

Lideri koreanoverior Kim Xhong Un e ka mbikëqyrur "testimin e suksesshëm" të një sistemi raketor super të madh me lansimin e shumëfishtë dhe ka shprehur "falënderim të madh", njoftojnë mediat koreanoveriore.

Back to top button
Close
Close