BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Kikilas: Vaksinat janë efikase dhe të sigurta

Vaksinat do të jenë efikase dhe të sigurta dhe do ta ndryshojnë situatën, do të krijojnë imunitet dhe ngadalë do të na kthejnë në punë, do të na e kthejnë jetën sociale dhe përditshmërinë tonë, ka shkruar ministri i Shëndetësisë të Greqisë, Vasilis Kikilas në kolumnën e tij për gazetën "Ta nea", njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close