BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Kikilas: Mutacionet e koronavirusit po na shqetësojnë

Lloji i ri i mutacionit të koronavirusit, i zbuluar në 26 raste në Greqi, ishte arsyeja që ministri i Shëndetësisë Vasilis Kikilas të thirr takim me kryetarin e Këshillit shkencor të Institutit për hulumtime biomjekësore të Akademisë në Athinë me kryetarin e Organizatës kombëtare për shëndet publik, si dhe me profesorët epidemiologë dhe të paralajmërojë formim të rrjetit special për ndjekjen e mutacioneve, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close