EvropëEvropë.Portal

Kiev: Rusia ende ka 100.000 ushtarë pranë kufirit ukrainas

Rusia edhe më tej ka rreth 100.000 ushtarë të vendosura afër kufirit me Ukrainën dhe në gadishullin e Krimesë, deklaroi sot shefi i sigurimit kombëtar ukrainas Ivan Bakarov.

Back to top button
Close
Close