БалканБалкан.Портал

КФОР најави вежби на Косово

Мисијата на КФОР најави дека во наредните денови ќе спроведе вежби и ќе ги премести своите трупи во различни делови на Косово, како дел од „рутинското распоредување и процедурите“.

Back to top button
Close
Close