Lajme nga komunatShkup

Këtë fundjavë autobusat do të qarkullojnë deri në ora 23

Ndërmarrja qarkulluese publike (NQP) Shkup informon se këtë fundjavë, 8 dhe 9 maj, autobusët do të qarkullojnë deri në orën 23 dhe pikat për shitjen e biletave do të punojnë si zakonisht.

Back to top button
Close
Close