BotëSvet.Slajder

Këshilli i sigurisë së KB-së caktoi mbledhje urgjente për shkak të krizës mes Izraelit dhe Palestinës

Këshilli i sigurisë së Kombeve të Bashkuara do të mbajë takim urgjent ku do të bisedojë për eskalimin e tensioneve në zonën e konfliktit palestinez- izraelit, ka deklaruar për TASS burim i Këshillit të sigurisë.

Back to top button
Close
Close