0_Web_Ballina - SllajderEvropëSvet.Slajder

Këshilli i Evropës premtoi mbrojtje të gazetarëve dhe lirisë së shprehjes

Ministrat e 47 vendeve-anëtare të Këshillit të Evropës (KE) dje u pajtuan për të kërkuar rregullore të reja për të mbrojtur lirinë e shprehjes në internet dhe media të tjera, në mes të shqetësimeve në rritje që të përdoren për shuarjen e të drejtave.

Back to top button
Close
Close