0_Maqedoni.PortalPolitikë

Këshilli i Ambasadorëve i dënon sulmet terroriste në Francë dhe Austri

Këshilli i Ambasadorëve të Republikës së Maqedonisë të Veriut i dënon ashpër sulmet e fundit terroriste dhe aktin barbar të dhunës ndaj qytetarëve të Francës dhe Austrisë.

Back to top button
Close
Close